Klujber és volt csapata

2019.03.29. 22:23

A Fradi ellen meglepetést okozna a DKKA

Szombaton este 18 órakor a női kézilabda K&H Liga NB I 19. fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungária vendége lesz a Dunaújvárosi Kohász KA az Elek Gyula Arénában.

Káldor András

Szekerczés Luca fontos szerepet vállalhat a Népligetben

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A hét közben a dunaújvárosiak remek sikert értek el hazai pályán a Kisvárda elleni bajnokin (31-28), míg szombati ellenfelük kínkeserves meccs után, 34-30-as győzelemmel zárt a Debreceni VSC otthonában. A tabellán második helyen tanyázó zöld-fehérek elsősorban az ősszel még a DKKA csapatát erősítő, és kilencszer eredményes Klujber Katrin vezérletével kerekedtek felül a hajdúságiakon, akik ugyan a második félidőre feltámadtak, hatgólos hátrányból fordítottak, de végül kikaptak.

Szekerczés Luca fontos szerepet
vállalhat a Népligetben
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A Kohász és az FTC szeptemberi meccsén a Fradi átaludta az első negyedórát, ám utána már nem tudta a DKKA felvenni velük a versenyt sebességben. Igaz, könnyű gólokat is elértek, mivel több gyengébb teljesítmény is volt aznap az újvárosiaknál. A zöld-fehérek súlyban, magasságban és minőségben múlták felül vendéglátóikat, és a záró tíz-tizenöt percben fel tudták őket őrölni, és nyertek 36-23-ra. Most sem a Kohász esélyes, de készek a meglepetésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában