tenisz

2018.12.13. 11:00

Remekelnek párosban Borsosék

A Siófoki Spartacus-Bregyó TE jelenleg Dél-Afrikában versenyző teniszezője, Borsos Gábor negyedik tornagyőzelmét aratta Nagy Péter oldalán a közelmúltban.

Nagy Péter

Jó idényt tudhat maga mögött a fehérvári és siófoki fúzióból született teniszklubbal Szuperliga-bajnoki címig jutó Borsos Gábor, aki Nagy Péterrel egy csapatot alkotva idei negyedik tornagyőzelmét gyűjtötte be a férfi párosok mezőnyében. A magyar duó legutóbb a dél-afrikai Stellenbosch városában állt rajthoz, ott, ahol Borsos néhány éve még a svájci Margaroli oldalán indult, s nyert két alkalommal. Nos, ezt sikerült lemásolni Nagyéknak, akik második megmérettetésükön 7:6, 6:2-re verték a zimbabwei Lock testvéreket a döntőben. A két játékos ebben az évben talált igazán egymásra, miután júniusban egy olasz viadalon mindenkit maguk mögé utasítottak, majd kicsit később jött a csehek elleni Davis-kupa-siker. Az országos bajnokságon mindenki a hátukat nézte, ahogy egy talján városban rendezett 25 000 dolláros összdíjazású tornán is. A koronázóvárosi teniszező 2018-ban összesen hét páros-tornagyőzelmet szerzett, ebből négyet Naggyal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában