foci

2018.08.21. 18:49

Az utolsó pillanatban mentett döntetlenre a Vidi II.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának 3. fordulójában a szezonban először remizett a székesfehérvári alakulat.

Krebsz András

BKV Előre–Mol Vidi FC II 3–3 (2–1)

Budapest, 200 néző.

Vezette: Szommer Attila.

BKV Előre: Palásthy – Irmes, Tóth K., Ferkó, Bata (Szedlacsek, 62.), Csanálosi, Csepregi, Rákos, Sánta (Ihos, 68.), Kálmán, Miklósvári.

Vezetőedző: Menczeles Iván.

Mol Vidi II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Zeke – Szabó Bence, Takács M. – Kojnok (Tajti, 74.), Szabó Bálint, Pápai (Tamás A., 45.) – Galacs (Lencsés, 62.).

Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Gólszerző: Sánta (4.), Bata (34.), Irmes (78.) ill. Szabó Bálint (1.), Rákos (81. – öngól), Szabó Bence (90.)

A piros mezes Vidi II megszorongatta a BKV Előrét Fotó: Kricskovics Antal

A múlt heti, Csepel felett aratott kiütéses győzelmet követően Tímár Krisztián mindössze egy helyen változtatott a csapatán: a szombaton a Budapest Honvéd elleni NB I-es bajnokin a cserepadon helyet foglaló Elvir Hadzic helyett Galacs került be a fehérváriak kezdőjébe. A piros kékek számára álomszerűen kezdődött a vasárnapi találkozó, a 17 esztendős Szabó Bálint az első lehetőséget gólra váltotta, 0–1.

 

A folytatás azonban nem a vendégek szája íze szerint alakult, Sánta szinte rögtön egalizált, majd Irmes találatával már a fővárosiaknál volt az előny, 2–1. A térfélcserét követően sokáig nem zörrent a háló, a 78. percben aztán úgy festett, Irmes gólja eldönti a három pont sorsát, 3–1. Nem sokkal később Rákos öngólja visszaadta Hársfalviéknak a reményt, 3–2. Az előző körben duplázó Szabó Bence a mindeddig veretlen BKV Előre gárdája ellen végül pontot mentett a fehérváriak számára, 3–3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában