rosszul lett a verseny közben

2018.06.17. 08:24

Ájulásig küzdött az aranyért Tamás József

A Lengyelországban zajló U19-es négytusa Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett a magyar fiú csapat, melyben két fehérvári is versenyzett.

Ferencz Balázs

Tamás József (b), Bőhm Csaba, valamint Katona Bálint (j) az ifjúsági világbajnokságon

Fotó: Horog László/ Fejér Megyei Hírlap

A kőbányai Bőhm Csaba második lett azon az Európa-bajnokságon, melyen amiben elindultak a magyarok, érmet nyertek. Csapatban Európa-bajnoki címet szereztek a mieink, Bőhm mellett a Volán Fehérvár két ifjú titánja, Tamás József és Katona Bálint is kitettek magukért. Főként Tamás Joci, aki már a vívás alatt rosszul érezte magát, a kombinált szám végén pedig ájultan zuhant a célba a 8. helyen. Katona Bálint a 15. lett.

- Nagyon nagyon feszített volt a tempó, sok izgalommal. Úszásban tudtuk, hogy ki mire képes, ezt a többség hozta is, megúszta, amit a selejtezőben. A vívás volt a döntő, aláírtam volna előre azt az eredményt, amit végül elértek a fiúk. Ezek után Bőhm Csaba hihetetlen futással megszerezte egyéniben a második helyet. Tamás Joci a vívásnál szólt nekem, hogy rosszul van, hányingere, hasmenése lett, a futás után el is elájult, jó lövészetével viszont a tíz közé került. Katona Bálint szintén fantasztikusan futott, mondtuk is neki, hogy minden másodperc számít a csapat miatt – értékelt az utánpótlás szövetségi kapitány, Szloboda József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában