Erste Liga

2018.01.24. 09:30

A Titánok erőtől duzzadva utaznak a Ferencvároshoz

A Fehérvári Titánok a középszakasz alsóházának küzdelmeit hétfőn este meggyőző, 5-2-es győzelemmel kezdték a Ferencváros ellen, ma este ismét velük játszanak a jégkorong Erste Ligában.

Káldor András

iji

Kóger István, a Titánok vezetőedzője bizakodóan tekint a 18 órakor kezdődő pesterzsébeti találkozó elé.

Igaz, hogy kisebbfajta alapozáson esett át a csapat középszakasz előtt?

- Amikor kiderült decemberben, hogy nem tudunk a felsőházba kerülni, akkor igyekeztünk a hónapot hasznosan eltölteni, és kicsit többet edzettünk, és jól megtervezetten készültünk az Erste Liga középszakaszára, és persze a rájátszásra.

A Ferencváros ellen szenzációs középső harmadot produkáltak, számított erre?

- Már érezhető volt a decemberi mérkőzéseken, és az edzéseken is, hogy a csapat egyre egységesebb, és jobb formát mutat. Csak bíztam abban, hogy lesznek ilyen harmadok, én is nagyon örültem, hogy ilyen meggyőzően játszottunk. Remélem, hogy ezt hatvan percig is bírják.

Az emberelőnyök kihasználásában visszaköszöntek az edzéseken gyakorolt elemek?

- Igen, bár volt köztük szerencsés szituáció is, de ezekért is meg kellett dolgozni, és volt olyan is, amelyet régebb óta gyakorolt figurából sikerült megvalósítani.

Ma ismét a Fradi következik, amellyel ezek után biztos, hogy „vért” itatnak az edzőik a meccs előtt.

- Biztos vagyok benne, hogy jobban játszanak. Nekünk a saját játékunkkal kell foglalkozni és örülni fogunk, ha pontokat szerzünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában