Őrületes hangulat az esten

2024.03.04. 10:00

Megkezdődött az újabb évad a Kálozi Kocsmakvízben

A hétvégén nagy hangzavar volt este 7 óra magasságban a Kálozi Faluházban. Ennek pedig az oka, hogy közel 50 ember verődött össze a 7 csapatban, és még nézők is voltak a rendezvényen.

Kecskés Zoltán

Telt ház a 2024-es év első kocsmakvízén.

Fotó: Karácsony András

Az est házigazdája – Karácsony András közművelődési szakember – nyitotta meg a rendezvényt, majd átadta a szót önkéntes, ám nagyon lelkes segítőjének Mészáros Hajnalkának. Róla annyit lehet tudni, hogy pedagógus, és felkérésre vállalta e fontos feladatot, hogy levezesse a kvízt, de a kérdések elkészítésében is jócskán van szerepe. Ezúton is köszönik neki a az önzetlen segítséget a szervezők.
Karácsony András egy érdekes esetről is beszámolt a feol.hu-nak:

– Az est folyamán találkozhattak az alábbi témákkal a résztvevők: népies szavak, húsvét, zene, közmondások, földrajz, Budapest. Érdekesség volt, hogy egy úrhidai csapat is érkezett, de sajnos 9 fővel. A szabály viszont úgy szól – és ők ezt elfogadták – hogy ha hatnál többen vannak, akkor a végeredményből levonnak 5 pontot. Így fordulhatott az elő, hogy az egyébként pontjai alapján első helyen végzett csapat visszacsúszott a harmadik helyre. Második helyen végzett a Másnap FC csapata, a dobogó legfelső fokára a tavaly is nagyon eredményes Ezüsttanya állhatott fel. A következő alkalom előreláthatólag április 26. lesz, ahol már valószínű a nyolcadik csapat is jelen lesz, akik sajnos most betegség miatt maradtak távol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában