Ingyenes egyetem indul

2024.02.27. 08:00

Szabadegyetemi képzés kezdődik március-1-én, Móron

Tudást, tájékozottságot és tárgynyereményeket is nyerhetnek a szabadegyetem hallgatói Móron, ahol március 1-jén rajtol a Kastély Akadémia, a könyvtár olvasótermében. Az előzetes regisztrációhoz kötött előadássorozata nyitórendezvénye pénteken este lesz.

Palocsai Jenő

Havonta egyszer jelentkezik a Lamberg-kastély emeletén, az olvasóteremben a szabadegyetem

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Ingyenes szabadegyetemi esteket tartanak a Lamberg-kastélyban. A Radó Antal Könyvtár olvasótermében zajló előadássorozat olyan kérdésekre igyekszik választ adni, mint hogy Merre is rohan a világunk?

A neves előadókkal és a változatos, gyakran tanulságos témákkal havonta jelentkező sorozat mindig egy-egy pénteken jelentkezik és mindig 18 órakor. Nem csak tudást, tájékozottságot, de oklevelet, sőt, értékes ajándékokat is kaphatnak azok a hűséges hallgatók, akik kitartóan eljárnak az előadásokra, illetve, akik részt vesznek a félév végén a kvízjátékban.

A nyitóelőadás március 1-én, pénteken este hatkor kezdődik, és Szabó Péter MTA-VEAB alelnök, azt a címet adta az előadásának, hogy Európa: Egy lépés előre, kettő hátra?

Az előadássorozatra bárki mehet, ám előzetesen regisztrálni kell a [email protected] email címen, vagy a 06 22 407 138-as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában