2023-as Naptárfotó-pályázat díjátadója

2024.02.04. 11:00

A helyi tehetségeket ünnepelte Nádasdladány

Nádasdladányban ünnepélyes keretek között adták át a 2023-as év fotópályázatának díjait. A közösségi házban gyűltek össze, hogy megünnepeljék a helyi tehetségeket.

Hajdú Marianna

A 2023-as fotópályázat díjazottjait ünnepelték szombaton, Nádasdladányban

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Nádasdladány egy különleges alkalommal ünnepelte meg helyi tehetségeit: a 2023-ban, az önkormányzat által meghírdetett naptárfotó-pályázat díjátadó ceremóniájával. A közösségi házban szombaton délután megtartott eseményen a település lakói által készített, lenyűgöző fotók kerültek a középpontba, amelyek a 2024-es év minden hónapjában a nádasdladányi otthonokat díszíthetik, naptár formában.

A pályázatra összesen 90 darab, a településről készült kép érkezett, amelyek közül hónapról-hónapra a legjobbakat választották ki, nem csupán a következő év naptárjának díszítésére, hanem díjazásra is. 

A díjátadó ünnepségen Varga Tünde polgármester és Kővári-Vágner Rudolf fotóművész adta át az elismeréseket, méltatva a múlt évben beérkezett munkákat és egyben bíztatva a lelkes amatőröket a folytatásra. A színvonalas rendezvényen Maurer Anita énekelt, akihez a falu énekszakkörös tanítványai is csatlakoztak egy dal erejéig, még inkább emelve az esemény hangulatát.

A vendégek nem csak a díjnyertes fotókat csodálhatták meg, hanem a faluról készült image filmeket is megtekinthették, így mélyebben belemerülve Nádasdladány varázslatos világába. A díjátadó végén egy bőséges vendégasztal mellett folytatódott a beszélgetés, ahol a vendégek megoszthatták egymással gondolataikat az év során beérkezett és kiállításra került fotókról.

A fotópályázat díjazottjai: 

Január-Pátkai Evelin

Február-Szűcs Adrián

Március-Sipos Ádám

Április-Faragó Zoltán

Május-Faragóné Baricza Anita

Június-Mészáros Zsuzsanna

Július-Farkas Andrea Napsugár

Augusztus-Kertész-Bíró Zsófia

Szeptember-Futaki Vivien

Október-Galacziné Borbély Patrícia

November-Dénes Andrea

December-Varga Cecília


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában