Előadás

2024.02.14. 13:00

Nagyvenyimbe érkezik a firenzei fogadósnő története

Carlo Goldoni vígjátékát viszi színre február 17-én, szombaton Nagyvenyimben az ercsi Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely. Az előadás ingyenesen megtekinthető.

Héjj Vivien

A firenzei fogadósnő, Mirandolina szerepében Murzsa Katát láthatja a közönség.

Forrás: Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely

Kulturális kikapcsolódásra várják a nagyvenyimi és a környékbeli lakosokat február 17-én, szombaton 17 órától a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtárban, ahol az ercsi kötődésű amatőr társulat, a Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely előadását láthatják az érdeklődők.

Ez alkalommal Carlo Goldoni Mirandolina című, zenés-táncos vígjátékát láthatja a közönség. Az előadás során a bájos, okos, firenzei fogadósnő két felvonásban előadott történetét ismerhetik meg a nézők, melyben egyaránt helyet kapnak a világirodalom örök témái: szerelem, féltékenység, pénz. Egy dolog biztos: a firenzei fogadóban senki sem az, akinek mutatja magát.

Az előadás szereplői: Murzsa Kata (címszerepben), Mészáros Géza, Trepák László, Murzsa Renáta, Szeibert Andrea, Krasznay István és Mario Snais. A belépés ingyenes, a közönség adományai a társulat további munkáját támogatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában