Színház

2024.02.09. 15:52

Ha nincs még programja szombat estére, menjen színházba, Csákváron!

Február 10-én 19 órakor mutatják be a Hadart Színház vendégjátékában a Jöhetsz, drágám! című kétrészes vígjátékot a csákvári Floriana Könyvtár és Közösségi Ház színháztermében.

Feol.hu

Jelenet az előadásból

Forrás: Hadart Színház weboldala

Adva van egy látszólag békés otthon, ahol azért akarnak kutyát venni, hogy legalább valaki hűséges legyen a családban. A szerelmi sokszög csak bonyolódik, amikor megérkezik egy halom bűvész kellék, amit Merlin, a világhírű kanadai bűvész küld előre, akinek magyarországi turnéját a család feje szervezi. A bűvészkellékek megérkeznek, a bűvész nem, de jön helyette betörő, elhagyott szerető, aktuális szerető, be nem vallott gyermek, s ha ez még nem elég a nevetőizmok próbatételéhez, a bűvészkellékek önhatalmúlag átveszik az irányítást és működni kezdenek, a család legnagyobb rémületére.

A darabot Háda János rendezte, a szereplők Kerekes József / Háda János, Mérai Kata / Molnár Szilvia, Szabó Máté, Bordás Mihály, Végh Judit, Andrádi Zsanett és Zsigmond Réka. 

Jegyek online is vásárolhatók a csakvarszinhaz.hu oldalon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában