Kultúra

2024.01.22. 18:42

Színházi előadás Mezőszentgyörgyön

A Baracsi Színjátszó Kör legújabb előadását, az Orak Milsen “Tanítóra" című darabját adják elő a mezőszentgyörgyi művelődési házban hamarosan.

Hajdú Marianna

A megható és tanulságos történetet a tehetséges játékmester, Ujvári Csilla vezetésével viszik színpadra. Az előadásban a Koronás család mindennapjaiba nyerhetünk betekintést, ahol Koronás Tünde (Incze Zsanett), Erőss István (Fehérvári József) és a gyermekük, Erőss Anna (Majer Ida Beáta) életébe. Tökös Tibor (Talpai Tibor) és Kedves Emese (Novoth Nóra) karakterei mellett a történetet Feles Elek (Nemeth Milan) és Bejer Béla (Suplicz Mihály), valamint az óra nepper (Radványi Csilla) karaktere is színesíti. Az előadást Varga Dávid hangmérnök munkája teszi még élvezetesebbé. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Helyet foglalni a mezőszentgyörgyi könyvtárban, és a 0630-512-6581 telefonszámon Kiss Péternél lehet. Az előadás után a Baracsért Közalapítvány számára adományokat is elfogadnak, amelyet a helyi színházi élet támogatására használnak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában