Programajánló

2024.01.29. 20:40

Jazzpéntek az Öreghegyi Közösségi Házban

Az Öreghegyi Közösségi Házban indul az SZKKK jazzpéntekjeinek idei sorozata: február 2-án 19 órakor a fehérvári kötődésű Rodek Balázs Trio ad koncertet az intézmény színháztermében. Az eseményre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon lehet jegyet váltani.

Feol.hu

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

A Rodek Balázs Trio 2018 februárjában alakult, repertoárjukat a zenekarvezető és a tagok saját kompozíciói alkotják. 2020-ban szakmai különdíjat nyertek a MÜPA Jazzshowcase hétvégén, első stúdiólemezük 2022 októberében jelent meg Song of the day címmel, és programzeneként egy nap történetét meséli el. Második lemezük 2023 márciusában jelent meg Dialogues címmel, ezt élő koncertlemezként rögzítették, jelenleg pedig harmadik lemezük anyagán dolgoznak.

Ezen az estén nyolcállomásos országos turnéjukat kezdik meg: a koncerten az eddig megjelent albumaikról, valamint a készülő új lemezükről hallhat kompozíciókat a közönség, sok kamarazenei együttjátékkal, kollektív improvizációkkal, klasszikus jazz-trió felállásban.

A február 2-i Jazzpéntekre a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon vásárolható jegy, személyesen pedig a koncert előtt a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában