Színes programok

2024.01.04. 18:00

Januári közösségi élet Martonvásáron

Termelői piaccal, karácsonyfa-bontással kezdődik a január Martonvásáron, ahol ebben a hónapban is színes programokkal várják a helyieket.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Január 6-án, szombaton termelői piaccal kezdődik a 2024-es esztendő programsorozata Martonvásáron, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ piacterén. E piaci napon kerül sor a délelőtt folyamán a közösségi karácsonyfa lebontására is. A MartonKult év eleji programjainak sorában, január 13-án, szintén a piac után, 11 órakor családi program várható: mondókázós kerekítő foglalkozást tart Nagyné Váti Zsuzsanna az érdeklődőknek az Óvodamúzeumban. Ezen a napon, 13 órakor kerül sor a martonvásári társasjáték klub következő foglalkozására is.

Január 20-án, szombaton, a piaci napon kakaó és kalács partit rendeznek a gyerekeknek a piactéren, ahol diavetítés is lesz. 17 órakor pedig a Budapesti Filharmóniai Társaság zenészeinek közreműködésével hallgathatnak kamarakoncertet az érdeklődők az Agroverzumban.

Január 22-én 18 órakor, a Magyar Kultúra Napja alkalmából „Lélek vagyok, élni szeretnék” címmel Radnóti Miklós utolsó hónapjainak krónikáját mutatja be Tóth Péter Lóránt pódiumműsorában, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban. Január 26-án 17 órakor pedig ismét a gyerekeké a főszerep: Rezessyné Zsoldos Erika, a Beethoven Általános Iskola igazgatóhelyettese mesedélutánra várja a hallgatóságot a könyvtárba. 18 órától pedig – ugyanitt - a Martonvásári Versklub tartja soron következő találkozóját, melyet Simándi Péter vezet.

Január 27-én és 28-án mozgalmas hétvégét tervez a város: 11.30-tól labor-foglalkozásokra, 14 órától pedig a kukoricával kapcsolatos előadásra várják a látogatókat a piactéren, a 27-i piacnap délelőttjén farsangi játszóház, délután 17 órától pedig néptánc találkozó lesz a Központban. Ugyanezzel a programmal párhuzamosan a Cintányéros Cudar Világ című előadást hozza a színpadra a Budapesti Operettszínház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában