Déryné Társulat

2024.01.26. 18:00

Ercsibe érkezik a Kék róka

Ismét Ercsibe érkezik a Déryné Program előadása: január 30-án, kedden egy szerelmi sokszög kibontakozását láthatják az érdeklődők az Eötvös József Művelődési Ház színpadán.

Héjj Vivien

Az előadás végére a nézők feltérképezhetik a teljes szerelmi képletet

Fotó: Érdi Róbert / Déryné Program

Színházi előadás várja a kultúrakedvelőket Ercsi művelődési házában. A Déryné Program vándorszínházi előadása egy napsütötte délutánon kezdődik, amikor a napfény besüt a nyári lak ablakán. A Déryné Társulat Herczeg Ferenc legnagyobb színpadi sikerét, a Kék róka című előadást viszi színre.

– Minden idilli. Kivéve, hogy a feleség, Cecile, már megint nincs itthon. Vadászni ment, állítólag egy kék rókagarnitúrát keres. Már többször próbált rátalálni, de még mindig nem látta meg az igazit. Aki azt gondolná, hogy egy egyszerű szerelmi háromszög bontakozik ki mindebből, az nagyon téved. Itt a vádló nem a férj, a szerelmes nem a szerető, és a vélt szerető nem az, akire a férj számít. A háromszög pedig minimum ötszög – olvasható a produkció ajánlójában.

Az előadás szereplői: Ivaskovics Viktor (Pál), Losonczi Kata (Cecile), Turi Bálint (Sándor), Dányi Krisztián (Trill Báró) és Gulyás Gabriella (Lencsi). A darabot Szabó Sebestyén László rendezi. A program január 30-án, kedden 18 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában