Programajánló

2023.11.17. 15:00

Születésnapi fúvóskoncert

Születésnapi koncertre várja a zene szerelmeseit a Székesfehérvári Fúvószenekar. A Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban november 19-én, vasárnap 17 órakor kezdődik a 35 éves együttes ünnepi hangversenye, amelyen az elmúlt évtizedek repertoárjából hallhatnak válogatást. - írja közleményében az ÖKK.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

Különleges vendégek, régen hallott és eddig még soha nem játszott dallamok szerepelnek a Székesfehérvári Fúvószenekar születésnapi koncertjén. Az alapításának 35. évfordulóját ünneplő együttes november 19-én, vasárnap 17 órára várja a fúvószenét kedvelőket a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házba.

A koncerten szeretnének készíteni egy olyan tablóképet, amelyen a zenekarban valaha játszott tagok közül a lehető legtöbben megjelennek. Ezért arra kérnek minden egykori tagot, hogy jöjjenek el minél többen és aki teheti, hozza magával hangszerét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában