Országos Könyvtári Napok

2023.10.05. 14:00

Tordason két játékos feladat vár az olvasókra a héten

A héten vasárnapig, azaz október 8-ig tartanak az Országos Könyvtári Napok, amelynek keretében a tordasi könyvtár két játékos feladatot hirdetett meg gyerekeknek és felnőtteknek.

Fotó: tordas.hu

Az első egy játékos kvíz, amelyben jól ismert, klasszikus mesékből, regényekből vettek elő szereplőket. A kvízben velük kapcsolatos kérdésekre kell válaszolniuk azoknak, akik szívesen tesztelnék a tudásukat ezen a téren. A kérdéssort elektronikusan lehet kitölteni és beküldeni, amit megtalálnak a tordas.hu weboldalon a könyvtári hírek között.

A másik feladat szintén beküldhető ezen az elérési útvonalon elektronikusan. Ebben arra kérik az olvasókat – akikkel szemben nincs korhatárral kapcsolatos kikötés -, írjanak könyvajánlót egy olyan kötetről, amit szívesen olvastak vagy olyan gondolatot, gondolatokat találtak benne, ami megfogta őket és amit szívesen megosztanának másokkal is. A beküldött ajánlókat Tordas honlapján mindenki elolvashatja. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában