Székesfehérvár, a tanulás fővárosa

2023.10.14. 19:00

Az Alba Innovár Okostanterem-programjának bemutatására szerveznek előadássorozatot a Városházán

Az Alba Innovár Digitális Élményközpont Okostanterem-programjának bemutatására szerveznek előadássorozatot október 17-én, kedden 13.00 órától a Városháza Dísztermében. Az esemény elsősorban a pedagógusoknak szól, de szeretettel várnak szülőket és minden érdeklődőt.

Az eseményen Székesfehérvár, a tanulás fővárosa című felszólalásával köszönti a résztvevőket Cser-Palkovics András polgármester.

Az előadásokon szó lesz az Okostanterem-program céljairól, feladatairól és a program integrálásáról a Székesfehérvári Tankerület szakmai munkájába. Bemutatják a program keretében a 2022/23-as tanév során a városban elkészült digitális iskolai fejlesztéseket is, majd szó lesz a digitális pedagógiai kihívásokról, az Okostanterem- és Mentorprogram 2023/24-es célkitűzéseiről, valamint a Vörösmarty Mihály Könyvtár Open Space-programjáról is. A rendezvényt kerekasztal-beszélgetés zárja az Okostanterem-programról és a munkaerőpiacról vállalati vezetők és a tankerületi igazgató részvételével.

Az október 17-i eseményre előzetes regisztráció nem szükséges, minden érdeklődőt szeretettel várnak! A belépés díjtalan. - olvasható az ÖKK közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában