Gyógyítók

2023.09.16. 07:00

Előadás a méhekről az Alsóvárosi Közösségi Házban

Feol.hu

A különféle mézek gyógyító hatásáról és a méhek gyógyító erejéről tart előadást szeptember 20-án, szerdán 15 órától az Alsóvárosi Közösségi Házban Antal István méhész, a fehérvári Apiterápiás Ház vezetője. Az érdeklődők amellett, hogy hasznos információkat szerezhetnek, mézet is kóstolhatnak majd a programon, amelyen ingyenes a részvétel.
A mézet ősidők óta ismerjük, fogyasztjuk csemegeként, újabban pedig egyre többet tudunk gyógyító hatásáról is. A méz mellett más méhészeti termékek is segíthetnek egészségünk megőrzésében, sőt, maguk a méhek is szolgálhatnak gyógyírként sokféle betegségben. A méhek által kibocsátott, különleges összetételű kaptárlevegő és az apró rovarok biorezonanciája az immunrendszert erősítő hatása mellett a légzőszervi problémákat, az asztmát, a krónikus köhögést is kezeli, de jó hatással lehet a migrénes fejfájásra, az alvászavarokra, az idegrendszeri gondokra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában