Kihagyhatatlan örökzöldek

2023.07.13. 17:00

A Wekerlében lépnek fel a fúvósok Móron

Nyáresti Örökzöldek című koncertjét július 15-én tartja a Móri Ifjúsági Fúvószenekar. A slágerek sokaságát felsorakoztató előadáson két vendégművész is a színpadra lép majd a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban.

Palocsai Jenő

A koncertjeiket helyszíntől függetlenül teltház, vagyis ujjongó tömegek előtt adják elő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Június óta folyamatos az érdeklődés a Móri Ifjúsági Fúvószenekar következő koncertjére. A 20 órakor kezdődő előadáson nem csak a több kontinensen, sok országban és rengeteg városban sikert aratott fúvósok lépnek majd fel, hanem két vendégművész is. 

-Ress Hajnalka már sokszor elkápráztatta a móri közönséget, elég csak a nagysikerű ABBA show-ra gondolni. Énekét ezúttal nem csak a fúvósok kísérik hangszerrel, hanem Borbély Tamás gitárművész is, mondta Acsai Sándor karnagy, aki fiával, Acsai Gáborral együtt vezényel majd a zenés est során. 

Nem ez volna az első előadása a móri fúvósoknak, ahová már elővételben elfogynak a Wekerle Sándor Szabadidőközpont lelátójának székei, ezért érdemes szerdánként 18.00-19.00 között, szombatonként pedig 9.00-11.00 érdeklődni a jegyek után.

Acsai Sándor rendíthetetlenül bízik a sikerben, és többször is átadja a pálcát fiának, Acsai Gábornak
Fotó: Palocsai Jenő / FMH

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában