Itt az idő, legyetek készen!

2023.03.06. 19:00

Készülnek a nagy napra – Hitéleti előadás-sorozat lesz Sárkeresztesen

Nyílt előadássorozatra invitálnak mindenkit Keresztesi reformátusok. Jövő héten péntektől vasárnapig közösen hallgatják az örömhíreket, és erre szeretettel várnak minden érdeklődőt és azok barátait, családtagjait.

Palocsai Jenő

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

A március 10-11-én, vagyis pénteken és szombaton 18 órakor, vasárnap 9:30-kor tartott beszélgetés témája: Itt az idő. Megkérdeztük Ujvári Sándor Csabát, hogy pontosan mit is jelent ez?

A keresztesi reformátusok lelkipásztora elmondta: – Itt az idő, hogy készüljünk, egyrészt az Úristennel való kapcsolatra, a vele való közösségre, a húsvét ünnepére és fontos a külső és belső készülődés. Először a külsőn van a hangsúly és aztán onnan haladunk befelé. Nem mellesleg azért is itt az idő, mert készülni kell az Úrral valótalálkozásra is, ami bármikor megtörténhet.

A beszélgetős programsorozat igehirdetője Karl Melinda lesz. A gárdonyi református lelkipásztor asszony részvételével, a vasárnapi alkalom után szeretetvendégséget tart a keresztesi református közösség, melyre szívesen fogadnak sütemény felajánlásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában