Közösségi élmény

2023.03.17. 19:22

Előhang, avagy a Vörösmarty Színház kulisszatitkai

A kényszerű bezárást követően márciusban ismét kitárta kapuit a Vörösmarty Színház, mely új közösségi programsorozattal nyit a színházkedvelő közönség felé.

Héjj Vivien

Első alkalommal Szakonyi Károly íróval és Lőkös Ildikó dramaturggal (középen) találkozhat a közönség

Fotó: Juhász G. Tamás

A Színház Kávézó hamarosan új közösségi térré avanzsál, ugyanis a teátrum új, Előhang néven indított programsorozata még közelebb hozza az előadások alkotóit és szereplőit a közönséghez.

Az izgalmas eszmecseréken minden érdeklődőt szívesen látnak, itt nincsenek „rossz” kérdések, csak jó válaszok. Az első két alkalom – március 22-én és 24-én – speciálisan a Vörösmarty Színház és a Játékszín koprodukciójához, az Adáshibához kapcsolódik: 22-én 18 órától Szakonyi Károly íróval és Lőkös Ildikó dramaturggal, 24-én 18 órától pedig Bagó Bertalan rendezővel és Varga Lili színésznővel találkozhat a közönség a Színház Kávézóban.

Az esemény ingyenes, de minden esetben előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a színház honlapján és közösségi felületén van lehetősége az érdeklődőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában