Saját költeményük felolvasásával jelentkezhetnek

2023.02.23. 15:00

Várják a költők jelentkezését a Vajda János-díj pályázatára

Már várják a jelentkezőket a Vajda János-díj pályázatára, amelynek keretében Fejér vármegye költőit ismernék meg a szervezők.

Baráth Eszter

A Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtár, valamint a Vörösmarty Társaság idén is meghirdette a Vajda János-díj elnyerésére irányuló pályázatot. Április 6-ig olyan költők jelentkezését várják, akik a pályázati év január 1-jéig betöltötték 18. életévüket és legalább 2023. első napjától Fejér vármegyei lakosok.

A pályázóknak egy korábbi, általuk legméltóbbnak tartott költeményüket kell felolvasniuk, ám ennek időtartama nem haladhatja meg a 7 percet. A költők meghallgatását április 12-én, szerdán 17:00 órakor a Vörösmarty Társaság termében tartják majd. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, amelyet telefonon a 06/22-501-461-es számon, vagy elektronikus úton az [email protected] e-mail címen tehetnek meg, feltüntetve a költő nevét, telefonszámát és a költemény címét. A díj nyertese kisplasztikát és oklevelet, valamint pénzjutalmat kap az elismerés mellé. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában