Versmondó verseny

2023.02.21. 15:00

Csoóri Sándor versmondó versenyt hirdetnek Fehérváron

A Csoóri Sándor Társaság a Magyar Irodalomtörténeti Társasággal közösen meghirdeti Álmaim folytatói címmel a Csoóri Sándor versmondó versenyt, melyre Fejér vármegyei általános iskolai (felső tagozatos) és középiskolai diákok jelentkezését várják.

Horváth-Buthy Lilla

Forrás: Pexels.com

A jelentkezőknek egy Csoóri és egy szabadon választott kortárs magyar költő versét kell megtanulniuk a megmérettetésre. A nevezési határidő március 31-e. A döntő időpontját is közölték a szervezők: április 22-én, szombaton 10 órakor rendezik meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban (Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 1.). Jelentkezni a Csoóri Sándor Társaság és a Szent István művelődési ház e-mail címén lehet ([email protected], [email protected]). Ez pedig a szervezőiroda telefonszáma, ahol további információkat kaphatnak kérdéseikre: 22/502-887. A szervezők kérik, a fenti e-mail címek egyikére írják meg a jelentkezők a nevüket, életkorukat, és a választott versek címét és szerzőjét. A verseny legjobbjait a zsűri választja majd ki, ők díjazásban részesülnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában