Operettgála

2022.11.21. 16:30

Maga nős ember vagy boldog? - kérdezték a színpadon

Nem maradhatott el Oszvald Marika cigánykerekezése, a Jaj cica, eszem azt a csöpp kis szád és az állva taps sem a kápolnásnyéki operettgálán.

S. Töttő Rita

Fotó: Kőmíves András

Könnyed szórakoztató műsornak szánták szombat estére az operettgálát a Halász Gedeon Eseményközpontban, Kápolnásnyéken, s ezt az előadás teljes egészében hozta is.

Fotós:  Kőmíves András

A műsor során Lehár Ferenc, Kálmán Imre és Huszka Jenő műveiből merítettek a szervezők, a csillogó, lendületes operetteket pedig Oszvald Marika, Szendy Szilvia, Dezső Ágota és Laki Péter varázsolta színpadra. A gála műsora – ahogy ez el is hangzott az előadáson – olyan dalválogatásokból állt, amelyeknek célja: szórakoztatni a közönséget. Éppen ezért direkt ismert dalokat hoztak. A csúcspont talán a Hej, cigánynál érkezett el, de nem maradhatott el Oszvald Marika cigánykerekezése, a Jaj cica, eszem azt a csöpp kis szád és a Maga nős ember vagy boldog? sem. Szólók és duettek, a dalok közti történetek tették színessé az operettgála palettáját.

Fotós:  Kőmíves András

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában