Felújítás

2017.09.20. 15:51

Közösségi házat adtak át Ercsi-Sinatelepen

Ercsi életében fontos esemény volt az elmúlt hétvégén egy új közösségi ház átadása.

Ligeti

Forrás: Önkormányzat

A közösségi ház felújítására a költségvetéséből 8 millió forintot fordított az önkormányzat. A munkálatokat a sinatelepi civil szervezetek végezték. A házat a jövőben a Sinatelepért Egyesület, a Polgárőr Egyesület, a Szociális Szolgálat és a rendőrség is használhatja majd, valamint gyógyszerek felírása is megoldható lesz.

A helyi közösség megtartó erejét, az összetartozás érzését hivatott erősíteni ez a ház, mely találkozási pont lesz az ercsi és sinatelepi emberek számára – mondta beszédében Győri Máté polgármester, hozzátéve: rendezvények szervezésére alkalmas, s összeköttetés lehet a város többi, 8,5 km-re lévő pontjaival. Közös lesz a ház fenntartása, közös az öröm és a felelősség is – zárta beszédét Győri Máté polgármester.

Forrás: Önkormányzat

Az önkormányzat és a Sinatelepért Egyesület családi nappal ünnepelte az eseményt, ahol 150 fő részesült színes, változatos programokban.

A gyermekeket a Lévai Tímea-Poppre Ádám Duó zenés műsora várta. Volt játszóház, gyöngyfűzés, gyurmázás, célba dobás, ping-pong és tengo foci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában