Természetes gyógymódok, életmódváltás

2024.07.08. 18:30

Hétvezér est Székesfehérváron

A Fejér Szövetség 643. Hétvezér estjén Tamasi József belgyógyász magánorvos Hogyan kéne az illetékeseknek levonni a tanulságokat az elmúlt négy évről? címmel tart előadást július 9-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Tamasi József belgyógyász magánorvos

Forrás: Facebook

Tamasi József orvos, természetes gyógymódokkal és főként életmódváltással gyógyító belgyógyász a Caraka (ejtsd Csaraka) Alapítvány elnöke, az Új Magyar Orvosi Kar Egyesület elnöke és a Szkíta Egyesület operatív elnöke.

– Tamasi doktor számos könyvet írt és adott ki az életmód, a táplálkozás és a természetes gyógymódok területén – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke. – Legújabban – részben az Új Világrend, Great Reset alternatívájaként általa alapított Egyesítsük Erőinket Mozgalom keretében – Robert F. Kennedy tudományos könyvét szerkesztette és jelentette meg magyarul is: Oltani vagy nem oltani? címmel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában