Frissen Fejérből

2024.07.07. 18:24

Elkezdődött: Nagy a dugó az M7-esen!

Az M7-es autópályán megindult a forgalom Budapest irányába, ezért egyre torlódik, erősödik a forgalom, sőt az Útinform azt javasolja az autósoknak, hogy kerüljenek.

Kecskés Zoltán

Már a siófoki felhajtónál torlódik a forgalom.

Forrás: M7 – M1 autópálya figyelő

Már a 90-es jelű balatonvilágosi csomóponttól telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom. A Balaton északi partjáról javasoljuk a 8-as főút - Székesfehérvár - M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig, ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek. Ahogy az Útinform írja legfrissebb közleményében, ezen felül a 72-es km-nél korábban baleset történt, és ugyan forgalomkorlátozás már nincs, a rendkívül erős forgalom miatt a torlódás meghaladta a 14 km-t. Aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Időközben az M7 – M1 autópálya figyelőn is képeket lehet látni a torlódásról. Az egyik felhasználó Siófokról tett fel képet és arról megy a diskurzus, hogy valószínűleg Balaton Soundról is sokan most térnek haza, ez okozza a hatalmas dugót.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában