Frissen Fejérből

2024.06.17. 17:30

Wellhello-koncertet kapnak ajándékba a diákok

A tanévzáró, vakációköszöntő rendezvény a város ajándéka a diákoknak a tanév végén, hogy ráhangolódjanak a szünetre és jókedvűen indítsák vakációjukat.

Gombor Lili

A Wellhello immár egy évtizede meghatározó szereplője a magyar zenei színtérnek

Fotó: Cseh Gábor / Vas Népe

Székesfehérváron nyaranta megrendezik a Helló, nyár! koncertet, amely az önkormányzat ajándékaként ingyenes programként várja a fiatalokat, a város általános és középiskolás diákjait egy nagy közös bulira, a Zichy-színpadon június 21-én, pénteken 20 órától.

Az idei Helló, nyár! fellépője, a Wellhello immár egy évtizede meghatározó szereplője a magyar zenei színtérnek, s gyakorlatilag az első pillanattól fogva túlmutat önmagán: jellegzetes humorú, hol romantikus, hol ironikus, hol pedig a féktelen bulizásról szóló dalszövegei közül számos nemhogy mémmé lett, de gyakorlatilag beépült a köznyelvbe. Apuveddmeg, Rakpart, Barátom, Sokszor volt már így, Nem olyan lány – hosszan sorolhatók a rádió- és YouTube-kedvenc slágerek. 

Több mint 230 ezer YouTube-feliratkozó, mintegy 200 millió megtekintés, 50 milliós Spotify-stream – Fluor Tomi és Diaz két self-made sztár, akiknek sikere talán épp abban rejlik, hogy külön-külön is végigjárták a zeneipar összes lépcsőfokát. Közös formációjuk, a Wellhello 2014. július 16-án alakult, így Fehérvárra nem sokkal a tizedik születésnapjuk előtt érkeznek. A koncert ingyenes – adta hírül az ÖKK.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában