Folytatódik a felújítás

2023.09.05. 18:00

Új funkcióval bővül a belsőbárándi épület

„Folytatódik a belsőbárándi közösségi ház felújítása” – jelentette be közösségi felületén Mikula Lajos polgármester, aki a tervezett felújítás részleteiről is beszámolt.

Héjj Vivien

Hamarosan megújulnak a közösségi ház belső terei

Forrás: Mikula Lajos polgármester hivatalos oldala

Ami a korábbi fejlesztéseket illeti, az önkormányzat 2020-ban saját forrásból és magántámogatás segítségével lecseréltette a belsőbárándi közösségi ház tetőszerkezetét, amivel jelentős előrelépést tettek: sikerült megmenteni az épületet és megállítani a további állagromlást.

Mindezek után lakossági kérésként megfogalmazódott: a közösségi ház épületében lévő, jelenleg üresen álló két kisebb helyiségből érdemes lenne olyan klubtermet kialakítani, ami otthont adhatna a kisebb létszámú közösségi eseményeknek.

– A képviselő-testület a legutóbbi ülésén biztosította a fedezetet a két kis helyiség belső felújítására, egy mosdó és egy raktár kialakítására – tájékoztatta a közvéleményt Mikula Lajos polgármester hozzátéve, várhatóan még az idei évben birtokba vehetik a bárándiak az új közösségi teret.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában