Rajtol a fesztivál

2023.07.11. 20:33

Az EFOTT kapunyitásán jártunk - jöttek a sátrazók (galéria, videó)

Forró, de nem túl hosszú utakon juthatunk idén is az EFOTT főbejáratához Sukorón. Kedden délután a hetijeggyel rendelkezők már elfoglalhatták helyüket a kempingben. Sokan érkeztek a nulladik napon.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Volt, aki sakkozással a motorháztetőn, más kézi ventilátorral vagy éppen napernyővel vészelte át a várakozás pillanatait a 18 órai nyitás előtt kedden az EFOTT fesztiválon. A bejutás gördülékeny, egyértelmű jelek és "staff", azaz szervezői segítség áll rendelkezésre a célba érésig. 

„Főbejárat! Készen álltok a nyitásra?” – érkezett a kérdés walkie-talkie-n a biztonsági őrökhöz, akik előtt a hosszú sor már jó ideje várakozott a beengedésre. A válasz után fellélegezve, bőröndöket, polifoamokat és hatalmas táskákat megragadva indultak befelé a 2023-as EFOTT fesztivál első résztvevői.

A hatalmas tóparti placc idén is hamarosan megtelik fiatalokkal, családokkal, helyiekkel és messziről érkezett vendégekkel. Elképesztő mennyiségű programmal készülnek idén is a szervezők. Szerdán is érkeznek természetesen sokan, köztük kerékpárosok: a Tekerj az EFOTT-ra már hagyományként biztosít a fesztiválozók számára lehetőséget arra, hogy biciklivel érkezzenek meg „a legsportosabb fesztiválra”. A fesztivál UNIversum pontjának két nappali helyszíne pedig már a szerdai napon is izgalmas programokat ígér: a GRDG különleges karaokeval készül, de lesz öttusa is, persze más, mint a megszokott: akadály szotyizásra, trianon-fájásra és nyitott pályás panaszkodásra is lesz lehetőség… Hogy ez pontosan mit jelent, derüljön ki a helyszínen…

A fotón lévő bal alsó ikonra kattintva további képek érhetők el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában