Pályázati kiírás

2023.06.13. 15:00

Keresik Felcsút legvirágosabb, legrendezettebb házait

Felcsút virágos portája címmel pályázatot hirdetett a felcsúti önkormányzat. Jelentkezni július 30-ig lehet.

Borsányi Bea

Fotó: Elekes Gergő / Fejér Megyei Hírlap

Az elismerést évente legfeljebb három pályázó nyerheti el a településen. Nevezni nem csak saját magukat lehet, de ajánlhatják barátjuk, ismerősük, szomszédjuk házát is, ha a ház és annak környezete a rendeletben meghatározott kritériumoknak megfelel. A pályázatot jelentkezési lapon kell benyújtani július 30-ig Felcsút Község Polgármesterének címezve személyesen, vagy postai úton. A jelentkezési lap letölthető a felcsúti önkormányzat weboldaláról, de a polgármesteri hivatal titkárságán is kérhető.

Az elismerő címek adományozásáról a képviselő-testület legkésőbb augusztus 15-ig dönt és a falunapi rendezvény keretében kerülnek átadásra. A kitüntetett házak tulajdonosai egy „Felcsút virágos portája” feliratú, 20-szor 30 centiméter nagyságú, a település címerét és az év virágát ábrázoló, falra szerelhető kerámia táblát kapnak, valamint pénzdíjban is részesülnek.

További információt a polgármesteri hivatal titkárságán lehet kérni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában