A bicikliket is fel kell készíteni az útra

2023.04.27. 11:00

Ingyenes kerékpár szerviz a dunaújvárosi túrázóknak

Idén is kerékpáros túrára hívja a dunaújvárosiakat a város önkormányzata. A programhoz kapcsolódóan április 29-én ingyenes szerviz várja a túrázókat egy helyi vállalkozó.

Baráth Eszter

Fotó: Pixabay

Mára már hagyományossá vált a dunaújvárosi önkormányzat szervezésében megvalósuló kerékpártúra, ami idén sem maradhat el. Az útvonal is a szokásoknak megfelelően alakul május 6-án, a résztvevők Dunaújvárosból Mezőfalvára, majd vissza kerekeznek. A városvezetés álláspontja szerint azonban a túrázóknak önmaguk mellett a kerékpárokat is fel kell készíteniük a programra, amiben többen is szerepet vállaltak. A felkészítésben többek között Oroszt Tamás is segítséget nyújt, aki április 29-én, szombaton 9:00 és 17:00 óra között a Városháza téren felállított pavilonban várja a túrázókat. Ez idő alatt ingyenesen végez kisebb javításokat, például a kerekek centírozását, a fékek és a váltók állítását, vagy a defektes kerekek javítását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában