Március 20-ig végzik a munkát

2023.03.02. 17:00

Több településen is leolvassa a vízmérőket a szolgáltató

Az elkövetkezendő hetekben a megye több településén is vízmérő leolvasást végez a Fejérvíz Zrt. Az ellenőrzések pontos időpontjáról előzetesen értesítik majd a lakosságot.

Baráth Eszter

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap (archív)

A Fejérvíz Zrt. tájékoztatása szerint március 20-ig a „H1” és „O1” ütemeknek megfelelően vízmérőleolvasást végeznek az alábbi településeket: Belsőbáránd, Börgöndpuszta, Pákozd, Pusztaegres, Sáregres, Seregélyes-külterület (Elza-major, János-major), Szabadbattyán, Szabadhídvég és Úrhida.
A mérőleolvasás pontos időpontját a szolgáltató munkatársai minden érintett települése kiplakátolják. A Fejérvíz arra kéri a felhasználókat, hogy tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket, mert abban az esetben, ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását veszik figyelembe. A szakemberek napközben végzik majd a leolvasást. Minden felhasználót kétszer keresnek fel, azoknak pedig, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el, egy leolvasólapot dobnak a postaládába. Ezzel kapcsolatban a szolgáltató kérése, hogy a kitöltött adatlapot postafordultával küldjék vissza a Fejérvíznek. Lehetőség van az online térben történő bejelentésre is, ezt a Fejérvíz honlapján keresztül március 19-ig tehetik meg az érintett felhasználók. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában