Frissen Fejérből

2023.01.24. 09:01

Teljes útlezárás lesz a Horog utca - Halász utca csomópontban

Csütörtökön reggel 8 és délután 16 óra között aszfaltozási munkálatok miatt teljesen lezárják a Horog utca – Halász utca csomópontot. A 29-es autóbusz járatait is érinti a forgalomkorlátozás.

szekesfehervar.hu

Fotós: FMH-archív

Január 26-án, csütörtökön 8 és 16 óra között teljes csomóponti zárásra kell számítaniuk a közlekedőknek a Horog utca és a Halász utca kereszteződésében. A forgalomkorlátozásra a területen kialakításra kerülő körforgalmú csomópont aszfaltburkolatának építése miatt van szükség.

A csomóponton a munkavégzés idején egyik irányból sem lehet áthaladni, valamint a Horog utcáról nyíló, iparcikk piac melletti parkoló sem lesz megközelíthető, illetve elhagyható. A munkálatok miatt a 29-es autóbuszjárat 10.00, 12.45 és 14.45 órakor induló járatai nem közlekednek.

A csomópont kikerülésére a Horog utca – Selyem utca, illetve a Palotai út – Halász utca – Kelemen Béla utca útvonalat javasolják. Az aszfalt kihűlését követően a csomópontot azonnal megnyitják, de a szakasz továbbra is munkaterület marad - olvasható a város honlapján. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában