A napokban megkezdik a javítást

2023.01.24. 17:30

Megsüllyedt a tavaly felbontott és visszajavított aszfalt a Zrínyi utcában

Vigyáznia kell annak, aki Fehérváron a Budai útról kanyarodik rá a Zrínyi utcára, ugyanis a kereszteződéstől nem messze terelőtáblákat tettek ki, mert megsüllyedt az útburkolat.

Házi Péter

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Érdemes óvatosan autózniuk a Zrínyi utcába érkezőknek, ugyanis a Budai út felől a Zrínyi utcára ráfordulva, alig néhány méter megtétele után, az útra tett terelőjelzéssel találkozhatunk. Ennek oka, amint Dienesné Fluck Györgyitől, a terület önkormányzati képviselőjétől megtudtuk, hogy az aszfalt útburkolat ezen a szakaszon megsüllyedt, így az balesetveszélyes, ki kell javítani. A képviselő információja szerint a napokban megkezdődik az aszfalt javítása, addig az arra járók türelmét kérik.

Fotós: Nagy Norbert / FMH

Amint tavaly megírtuk, a Zrínyi utca közel 400 méteres szakaszán szükség volt a szennyvíz gerincvezeték felújítására. A munkálatok 2022 tavaszán kezdődtek meg, önkormányzati forrásból összesen közel 375 folyóméter vezetékszakasz, valamint a szükséges tisztítóaknák újultak meg, melyek elkészülte után sávos úthelyreállítást is végeztek. Nos, ez a sávos úthelyreállítás úgy tűnik, nem sikerült túl jól. A képviselő szerint a kivitelező garanciális munka keretében végzi el a megsüllyedt szakasz javítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában