Adománygyűjtés

2022.12.04. 09:00

Bicskén és Csákváron is támogathatják a rászorulókat karácsony előtt

Csákváron és Bicskén is adománygyűjtést hirdettek, amellyel karácsony előtt a rászorulókat lehet támogatni.

Borsányi Bea

Forrás: Pexels

Csákváron a Család- és Gyermekjóléti szolgálat tartós élelmiszereket vár, hogy az ünnepek idején minél kevesebb embernek kelljen nélkülöznie. A felajánlott élelmiszereket – pl. liszt, cukor, olaj, tészta, rízs, konzervek, szaloncukor – a szolgálat irodájában (Csákvár, Szilárd Gy. u.3.) lehet leadni december 16-ig. Az összegyűlt élelmiszerekből összeállított csomagokat rászoruló családoknak juttatják el.

Bicskén a korábbi évekhez hasonlóan szintén várják karácsony előtt az adományokat. A rászoruló családoknak itt is tartós élelmiszert gyűjtenek, de várják a cipősdobozba csomagolt, gyermekeknek szánt felajánlásokat is: játékokat, könyvet, ruhaneműt. A bicskei önkormányzatnak ugyanakkor él az Adventi Adományok nevű számlaszáma is, amelyre pénzt is utalhatnak a rászorulók részére., a számlaszámot megtalálják a www.bicske.hu oldalon. A tárgyi adományokat december 5-ig az önkormányzati hivatalban, a könyvtárban, a Kapcsolat Központban, vagy a Családsegítő Szolgálatnál lehet leadni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában