Az adományokkal kapcsolatban érdemes egyeztetni

2022.10.26. 17:30

A higiéniás termékeket mindig szívesen fogadja a fehérvári anyaotthon

Az elmúlt időszakban folyamatosan rengeteg adomány érkezik a fehérvári anyaotthonba, de vannak olyan termékek, amik mindig jól jönnek.

Baráth Eszter

Illusztráció!

Forrás: FMH-archív

Erdélyi Zsuzsanna, a Családok Átmeneti Otthonának vezetője kérdésünkre elmondta, hogy az utóbbi időben nagy mennyiségű adomány érkezik az intézménybe. A segítő civileknek köszönhetően pedig így szinte minden rendelkezésükre áll, amire a bentlakóknak szükségük lehet.

Az intézményvezető tapasztalatai szerint a legtöbb adományozó úgy érkezik hozzájuk, hogy más szervezeteknél mostanában nem fogadnak felajánlásokat. Elmondása alapján pedig ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy az elmúlt időszakban rendkívül népszerűek lettek az segítő szándékú lakosok körében.
Ennek ellenére vannak olyan termékek, amelyek mindig jól jönnek. Ide tartoznak a higiéniás, tisztálkodási eszközök és termékek, mint például a tusfürdő, a fogkrém, a fogkefe, a mosószer vagy az öblítő. Az adományokkal kapcsolatban érdemes egyeztetni az intézménnyel, hogy aktuálisan szükségük van-e a felajánlott ruhákra, vagy egyéb dolgokra.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában