Köszönet

2022.04.23. 09:00

„Szóljon nektek a taps, mert a siker közös!”

Több száz meghívott vendég érkezett a Pázmándi Sportközpontba, az újból megválasztott Tessely Zoltán meghívására, hogy egy közös ünneplés keretében üljék meg a választási győzelmet.

Kecskés Zoltán

Nagy Anikó, Tessely Zoltán, Mészáros János Elek és Molnár Krisztián a pázmándi ünnepségen

Forrás: Kricskovics Antal

Fejér megye 3. számú választókerületében negyedszerre nyerte el Tessely Zoltán a szavazók bizalmát. Néhány napja pedig családja és közvetlen kollégái körében átvehette megbízólevelét a bicskei polgármesteri hivatalban. Pénteken kampányzáró összejövetelre várta mindazokat, akik időt és energiát nem sajnálva dolgoztak a sikerért, Magyarország jövőjéért.

A képviselő beszédében kiemelte, hogy Pannónia Szívében még soha nem látott győzelem született, amely a közös munkának és erőfeszítésének az eredménye. Külön tapsot kért a megjelentektől a különböző településeken dolgozó segítőknek, a szavazókörök vezetőinek, az online segítőknek, és mindenkinek, aki nélkül ez a siker nem jöhetett volna létre. Mint mondta, a közös erővel megszerzett kétharmados többség nemcsak siker, hanem óriási felelősség is, és ígérte, ebben a munkában továbbra is számíthatnak rá.

Tóth Balázs, a Fejér Megye 3. számú Országos Egyéni Választási Bizottságának elnöke kiemelte, a választókerületben az országos és a megyei átlagnál is magasabb arányban nyilvánítottak véleményt a választópolgárok, ami nem csak erős felhatalmazást, de a demokrácia ünnepét is jelenti. Tessely Zoltán a szavazatok 57,34 százalékával győzött.

Az ünnepségen felszólalt még többek között Zsigmond Barna, az Országgyűlés Külügyi bizottságának tagja, aki a határon túli eredményeket ismertette, valamint a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség regionális igazgatója, Bánki Erik is.

Ezt követően a színpadon a jeles művészek pillanatai következtek. Fellépett Mészáros János Elek, Nagy Anikó, Sándor Gábor és zenekara, Vastag Csaba, Vastag Tamás és bandája. Természetesen az ökörsütés sem maradhatott el az egyéb kulináris élvezetek mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában