Frissen Fejérből

2022.04.28. 09:00

A forgalom rendje is megváltozik május 6. és 11. között

A Hiemer-házban tartott sajtótájékoztatót szerdán délelőtt Mészáros Attila alpolgármester a május 6. és 11. között rendezendő sportesemények kapcsán tervezett versenyútvonalakról, valamint a hozzájuk kapcsolódó útlezárásokról és korlátozásokról.

Hajdú Marianna

Forrás: FMH-Archív/NN

Tájékoztatójában hangsúlyozta, hogy ebben az időszakban több olyan nagyszabású sportesemény is lesz a városban, amelyek sport- és városmarketing-érték tekintetében is nagy lehetőségek Székesfehérvár számára. Kérnek mindenkit, hogy tájékozódjon előzetesen, közlekedését mindenképp tervezze meg előre a módosított útvonalakon, mivel számos helyen kell majd lezárásokra és terelésekre számítani. A buszközlekedés is módosul, némely járatokat törölnek erre az időre, és lesznek, amelyek kerülővel közlekednek majd. 

A gyalogosforgalomra nézve is érvénybe lépnek korlátozások, figyeljünk ezekre is! Május 6-án a Giro d’Italia futamával kezdődnek a sportesemények. Május 7-én rendezik meg a 219 települést érintő Toborzó Emlékfutást, 8-án a Cerbona Fehérvár Félmaratonnal zárul a rendezvénysorozat. Mészáros Attila alpolgármester mindenki türelmét és megértését kérte a május 6. és 11. közötti időszakra, remélhetőleg így felkészülve, igazi sportélményekben lehet része mindenkinek, aki kilátogat az eseményekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában