Ifjúsági nap

2022.03.11. 11:00

Lépj fel! elnevezésű szakmai napot tartottak Fehérváron

Borsányi Bea

A diákokat Kovács Péter, a NIT elnöke is köszöntötte

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Hatékony kommunikáció és érdekképviselet, konfliktuskezelés az iskolában és munkahelyen – ezek voltak a fő témái az ifjúsági napnak, amelyet a Nemzeti Ifjúsági Tanács Lépj fel! elnevezésű programsorozatának keretében tartottak.

 

Az országos programsorozatot másodszor indították útjára. Még 2019-ben az összes hazai megyében felmérték a fiatalság aktuális problémáit, amelyre aztán javaslatok is születtek. A két évvel ezelőtti szakmai napok céljai között szerepelt a fiatalok és a döntéshozók közötti párbeszéd segítése, a megyékben működő ifjúsági szervezetek bemutatkozása, megismertetése a fiatalokkal, a résztvevők érdekképviseleti tevékenységét segítő képzések, tréningek megtartása.

 

Utóbbi zajlott csütörtökön a Titkok Házában, ahol a dél­előtti kerekasztal-beszélgetést követően – ahol jelen volt Mészáros Attila, a város ifjúságért felelős ügyek alpolgármestere is – elméleti és gyakorlati oktatással folytatódott a nap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában