Előadás az Inkubátorházban

2022.01.11. 11:00

Tévhitek és mítoszok a környezetvédelemről

A Mathias Corvinus Collegium által szervezett idei első eseményen Litkei Máté, az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója tart előadást.

FMH

Január 14-én 17 órától a Grand Inkubátorházban folytatódik a Mathias Corvinus Collegium előadás-sorozata. Litke Máté, az MCC Klímapolitikai Intézetének igazgatója lesz a vendég, aki Tévhitek és mítoszok a környezetvédelemről címmel tart előadást. A meghívott vendég környezetgazdálkodási mérnök, aki korábban egy mezőgazdasági és élelmiszeripari céget vezetett, majd később az államtudományokban elmélyülve, politikai elemzőként folytatta pályáját. – Rendkívül lényegesnek tartom, hogy a klímaváltozásról és az egyéb természeti témákról közérthetően és szélsőségektől mentesen tudjunk beszélni. A Klímapolitikai Intézet egyik legfontosabb feladatának azt tekintem, hogy a környezetvédelmi ügyek a magyar társadalom széles rétegeit szólítsák meg és a nemzeti minimum részét képezzék – vallja az előadó. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet a járványügyi szabályozásokhoz igazítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában