Projektzáró

2021.11.30. 16:30

Eredményes volt a program Sárkeresztúron

A sárkeresztúri szegregátum további fejlesztése komplex programok által című projektzáró eseményén ismertették az elmúlt évek tevékenységeit és sikereit.

Déri Brenda

Angyal Márton büszke a projekt sikereire

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A hétfőn zajló rendezvényen a felszólalók hangsúlyozták az ötévnyi munkát felölelő program célját, mely azon felül, hogy Sárkeresztúr infrastruktúrafejlesztését szolgálta, az ott élők életkörülményeit és lehetőségeit kívánta magasabb minőségi szintre emelni a kínált széleskörű programok által – derült ki a projektmenedzser, Angyal Márton összegzéséből. 

– Rendeztünk család- és egészségnapot, számos alkalommal el tudtunk juttatni a gyermekeket üdülni, biztosítottunk munkatanácsadást, pszichológust és jogászt, drogprevenciós előadásokat hallgathattunk, és 100 fő részt vehetett valamilyen felnőttképzésen, melyből 82-en át is vették sikeres bizonyítványukat. Kialakítottunk hét szolgálati lakást, ezzel jobb lakhatási közeget teremtve az itt élőknek – mondta örömmel és büszkén a projektmenedzser.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában