89 nevezéssel

2021.11.25. 13:00

Énekversenyt rendeznek Székesfehérváron

fmh

Hatodik alkalommal rendezik meg az Országos Gregor József Énekversenyt Székesfehérváron. Az esemény november 26-án, pénteken 10.30-kor kezdődik és három napon át tart. Idén 24 intézményből összesen 89 nevezés érkezett.

A megmérettetésnek hagyományosan a Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI ad otthont. A megnyitó napján 19 órakor korábbi díjazottak is fellépnek, köztük Zemlényi Eszter énekművész és Kéry Tamás zongoraművész. November 27-én, szombaton 10 órától a versenyzőké a színpad. A zsűriben dr. habil Halmai Katalin operaénekes, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára, Kertesi Ingrid operaénekes, az egyetem adjunktusa, illetve Kovácsházi István, a Pécsi Tudomány Egyetem Művészeti karának oktatója foglal helyet. A verseny döntőjére november 28-án, vasárnap 10 órakor kerül sor, amit ünnepélyes díjkiosztó és gálahangverseny követ. Az eseményre az aktuális járványügyi szabályok vonatkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában