Frissen Fejérből

2021.10.20. 16:00

Ijesztően izgalmas berényi halloweeni udvar (videó)

Igazán félelmetes és boszorkányos hangulatot varázsolt a Róna József Művelődési Ház udvarára Weigler Bettina, aki ezzel hívja fel a helyiek figyelmét arra, hogy ismét jó programsorozatra készülnek.

S. Töttő Rita

Különleges halloweeni dekoráció a lovasberényi művelődési ház udvarán

Fotó: WB

Mintha csak egy cuki, de mégis rettegős halloweeni mesefilmbe csöppent volna az ember, olyan jelenleg a lovasberényi művelődési ház udvara. A kreativitást Weigler Bettinától, a ház vezetőjétől már megszokhattuk, ahogy azt is: minden ünnepi alkalmat megragad arra, hogy a közösség életébe új lehetőségeket hozzon, megmozgatva a lovasberényi fiatalokat is. Ezúttal sem vezérelhette más Bettinát, de erről ő maga mesélt.

Különleges halloweeni dekoráció a lovasberényi művelődési ház udvarán
Fotó: WB

– Saját kezűleg készítettük a halloweeni dekorációnkat a Róna József Művelődési Ház udvarán, melyben Bokor Tímea, az Édes Pihenő Idősek Otthona fiatal vezetője volt a segítségemre – árulja el a művelődési ház vezetője, ahogy azt is: – Azért két héttel korábban került ki a dekoráció, hogy élvezni tudjuk a látványt, amiben most először van részünk. Reméljük, sokan ellátogatnak hozzánk és fotózkodnak Drakula asztalánál! – mondja Bettina.

S hát való igaz, van itt „rémes” fotózási lehetőség bőven: szemgolyók, pókok, véres pohár, táncoló boszorkányok, sírkövek és sok egyéb félelmetes jelenet, na és persze csokoládé az óriástökben, mert hiszen tudjuk: a „csokit, vagy csalunk!” szokása halloweenhez köthető.

Félelmetes szelfiközpont lehet a nemrég felállított díszlet
Fotó: WB

Érdemes már most készülni, ugyanis a művelődési házban halloweeni bulit tartanak a gyerekeknek október 29-én 15 órai kezdettel. Lesz itt jelmezverseny, kézműves-foglalkozás, tinidiszkó, lámpás felvonulás, és természetesen nem maradhat el a fentebb emlegetett „csokit, vagy csalunk!” játék. – Október 30-án pedig felnőtteknek tartunk jelmezes diszkót szintén a Rónában – emelte ki Bettina, aki az őszre nemcsak félelmetes, de kimerítő programot is szervezett.

Bettina a dekorációval Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Őszi túrán vehettek ugyanis részt hétvégén azok, akik a vénasszonyok nyarát szerették volna másokkal együtt kirándulva élvezni. A halloweeni dekoráció kapcsán pedig vallomást tett a művelődési ház vezetője: – Ez egy hatalmas álmom volt, amiért ismét keményen dolgoztam, és már csak abban reménykedem, hogy az elmúlt újításokhoz hasonlóan, mint amilyen a buszmegálló-dekorálás és a többi izgalmas program volt, ezt is jól fogadja a település!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában