Gyógyíthatatlan betegség

2021.10.08. 10:58

Hédiért gyűjtenek Tácon – Hatalmas erőpróba elé állította az élet a fiatal lányt

A jótékonysági sütivásárt Hédiért rendezik szombaton délelőtt a táciak a horgásztónál. Hajdara Hedviget az élet hatalmas erőpróba elé állította.

V. Varga József

Hédit az élet hatalmas erőpróba elé állította

Fotó: Facebook

– Hédit egy gyógyíthatatlan betegség, az ALS fenyegeti, de bízik önmagában, és nem csügged. Csodálattal tekintünk rá, ahogyan fiatal felnőttként harcol egy olyan, számunkra kevésbé ismert betegséggel, amivel a világhírű tudós, Stephen Hawking is küzdött – mondta el lapunknak a főszervező, Reznyák Andrea. – „Amíg van élet, van remény” – ez volt Stephen jelmondata, ami talán Hédinek is erőt ad a továbbiakban. Az előtte álló úton azonban szüksége lesz közösségünk erkölcsi támogatása mellett, az anyagi segítségnyújtásra is, hogy az életét megkönnyítő gyógyászati segédeszközökhöz, gyógymódokhoz, vitaminokhoz hozzájusson.

A szervezők arra kérnek minden segíteni vágyó és tudó embertársunkat, hogy lehetőségeihez mérten támogassa Hédit és családját ebben a nehéz helyzetben. Süss, vásárolj sütit, vagy fuss, motorozz és adományozz! – ezt tűzték zászlajukra. (A sütemény felajánlásokat a helyszínen várják!)

Hédit az élet hatalmas erőpróba elé állította
Fotó: Facebook

A jótékonysági akcióhoz Hédi unokatestvére, a motoros Vörösmarty Dániel is csatlakozott. Dániel arra kéri a motorosokat, hogy találkozzanak október 9-én, szombaton 10.30 órakor Szabadbattyánban, a Gorsium étterem melletti benzinkútnál, a 47,1031467, 18,3834992 GPS koordináta helynél, és motorozzanak át együtt a táci horgásztóhoz.

A szervezők kérik, hogy a jótékonysági felajánláshoz csatlakozók sütési szándékukat Reznyák Andreának jelezék messenger üzenetben, vagy a táci önkormányzat (06-22) 588-155-ös telefonszámán. Aki a rendezvényen nem tud részt venni, de szívesen segítene, adományát Hajdara Hedvig, a Takarékbank Zrt.-nél vezetett 50420221-10004885 számlájára utalhatja át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában