Frissen Fejérből

2021.08.13. 16:00

Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntették ki Udvardi János tűzoltó alezredest

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése Székesfehérvár Közbiztonságáért díjjal tüntette ki Udvardi János tűzoltó alezredest, a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelőjét. Az elismerést Cser-Palkovics András polgármester adta át augusztus 13-án a Városházán.

Katasztrófavédelem

Fotó: ÖKK

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata számára fontos, hogy kifejezze megbecsülését a közbiztonság területén dolgozóknak, ennek jegyében alapította meg korábban a város a Székesfehérvár Közbiztonságáért díjat.

 

Udvardi János tűzoltó alezredes 1990 óta lát el hivatalos szolgálatot és a Helyi Védelmi Bizottság elnökhelyetteseként részt vesz a város védelmi igazgatásában is. Az elmúlt harminc évben mindvégig a polgári védelem területén végezte hivatását, Székesfehérváron, Székesfehérvárért dolgozott, munkájáért miniszteri, főigazgatói, igazgatói elismerésekben részesült. Hivatástudatát jellemzi, hogy szabadidejében önkéntes tűzoltóként is helytáll, emellett szakmai tapasztalataival támogatja az önkéntes tűzoltó egyesületeket, járási mentőcsoportokat. Feladatellátását magas szintű szakmai, gyakorlati felkészültség, példaértékű együttműködés és segítségnyújtás jellemzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában