Frissen Fejérből

2021.05.20. 07:25

Aranyat ér a kálozi Aranyalma

„Babaházhoz jutnak a bölcsisek, a kivitelezők lefestik az utcafronti kerítést, térkő burkolatot kap az épület előtti járdaszakasz; a fészekhintákhoz állványt már rendeltek, érkezik egy háromtornyú, alagutas-csúszdás vár, valamint rugós játékok is.”

Szanyi-Nagy Judit

Átalakulás!

Fotó: önkormányzat

Helyszíni tudósításunk még 2020-ban íródott Kálozról, akkor az intézményvezető, Gárdonyiné Lakatos Tünde vezetett körbe bennünket a jövőbeli játékok képzeletbeli alakjai és az egyre csak korosodó darabok között.

„Folynak a munkálatok a Kálozi Aranyalma Óvoda és Bölcsődében, ahol 32,2 millió forint Magyar falu program támogatásból megújul az épület” – ezt pedig az önkormányzat tájékoztatójából tudjuk, frissen. Vagyis: majdnem egy éven belül nemcsak az épület udvara, de annak belseje is megújulásra kész, illetve, mint látják, meg is újul.

Átalakulás!
Fotó: önkormányzat

A benti munkálatok során három óvodai és a bölcsődei vizesblokkban is megvalósul az aljzatcsere, a vízvezetékcsövek és a szerelvények cseréje, falba süllyesztése. Új, csúszásmentes padlóburkolat és oldalfalburkolat készül – az akadálymentesítés, az öltözőhelyiség átalakítása és a kifestés, teraszburkolat-csere mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában