Szerelem és hivatás

2021.02.15. 11:12

A kölcsönös tisztelet a legfontosabb a fehérvári katonaházaspár számára

Valentin-nap alkalmából felkerestünk egy fehérvári katonaházaspárt, hogy meséljenek találkozásuk körülményeiről, és magukról, hiszen a Magyar Honvédség egy nagy család: emberek dolgoznak az egyenruha alatt, érzésekkel.

Gyimóthy Levente

Fotó: Révész Csaba

Dömök László zászlós, az ezred híradózászlóalj híradó századának vezénylő zászlósa 2015-ben ismerkedett meg az ott szolgáló Gál Adrienn törzsőrmesterrel. Gál törzsőrmester, aki 2014-ben került a fehérvári alakulathoz, jelenleg a gazdálkodás támogató és pénzügyi ellátó referatúráján beosztott zászlósként dolgozik. Az a tény, hogy közös alegységnél szolgáltak Lacival, hamar hozzásegítette őket, hogy kölcsönös szimpátia alakuljon ki egymás iránt.

Fotó: Révész Csaba

 

Érzéseik kibontakozásában – mint mondják – több, az ezred kötetlen rendezvényei is „közre játszottak”. Szerelmükből nem sokkal később házasság lett. A jó kapcsolat titkának Laci és Adri egyöntetűen a kölcsönös tiszteletet tartja, hiszen az övék is ezen alapul – mondják mosolyogva.

További sok boldogságot kívánunk Nekik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában