Összefogás a bajban lévőkért, kis apróságokkal a nagy csodáért

2020.12.18. 07:20

A VOKE jótékonysági kezdeményezéséhez iskolások és tanáraik is szívvel-lélekkel csatlakoztak

Az adományokat a pénteki napon juttatják el a célcsoportokhoz.

Héjj Vivien

Pálfi Ádám (b) és Molnár Tamás is segített Fotó: VOKE

A művelődési házak is rendkívül nehéz helyzetbe kerültek a járvány időszaka alatt, ám mindezen körülmények ellenére sem feledkeztek meg azokról az emberekről, akik sok szeretetet és figyelmet igényelnek. A VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház kezdeményezésére jött létre a jótékonysági akció, amelyhez a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI 1. a (osztályfőnök: Pálfi Ádám) és 3. a (osztályfőnök: Szekeres Ágnes) osztályának gyermekei, az ő szüleik, valamint pedagógusaik is csatlakoztak.

Pálfi Ádám (b) és Molnár Tamás is segített
Fotó: VOKE

A művelődési ház dolgozói gyönyörű ajtó- és karácsonyfadíszeket készítettek, mindeközben a gyerekek lelkesen rajzoltak, hiszen tudták, jó ügy mellé álltak. Az ajándékokat Molnár Tamás önkormányzati képviselő bőséges mennyiségű szaloncukorral egészítette ki, hogy még teljesebb legyen az ünnepi hangulat. A felajánlásokat a mai napon juttatják el a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény lakóinak, a Fejér Megyei Szent György Kórház gyermekosztályán gyógyuló gyerekeknek és az intézmény dolgozóinak, valamint a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon lakóinak és munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában