alakuló ülés

2019.10.26. 17:48

Kiegyensúlyozottság és konstruktivitás Sárbogárd városért

Az új képviselő-testület péntek délután tartotta alakuló ülését a városháza dísztermében. Az önkormányzati választás eredményeit Krencz Ferencné, a helyi választási bizottság elnöke ismertette, és elsőként gratulált a megválasztottaknak.

V. Varga József

Sükösd Tamás leteszi a polgármesteri esküt Fotó: V. Varga József

Megyénk ötödik legnagyobb városában nagy többséggel választották a polgárok újra polgármesterüknek a Fidesz–KDNP színeiben induló Sükösd Tamást. Egyéni választókerületi mandátumot hét Fidesz–KDNP-jelölt, illetve egy független jelölt szerzett, a kompenzációs listáról két jelölt a DK, egy jelölt pedig a FÜBE listáján jutott be a testületbe.

Sükösd Tamás leteszi a polgármesteri esküt Fotó: V. Varga József

Az alakuló ülés a kötelező napirendek szerint zajlott. Az eskütételt követően Sükösd Tamás polgármester mondott köszöntőt, majd ismertette programját. Egyebek között kiemelte: Sárbogárdnak a városért dolgozó képviselőkre van szüksége. Ígérte: folytatják a megkezdett munkát. Végezetül az ügyrendi és jogi bizottság elnökének Ébl Zoltánt (Fidesz–KDNP), majd társadalmi megbízatású alpolgármesternek Novák-Kovács Zsoltot (Fidesz–KDNP) választották. Mindketten az előző ciklusban is ugyanezt a posztot töltötték be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában